Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Elversele: Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, garage


Deze ruime woning is heel recent en beantwoordt aan alle huidige isolatie- en ventilatienormen. Goede ligging, op een boogscheut van Temse en met goede verbinding naar autosnelwegen en gewestwegen. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, een ruime bureauhoek en de grote woonkamer met aansluitend de open keuken die voorzien is van alle modern comfort zoals vaatwasmachine. De leefruimte kijkt uit over het groot terras. Naast de keuken is er een berging met wasplaats voorzien, daarnaast is er ook de garage met aparte zolderruimte. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, 1 kleinere kamer en een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en extra toilet. Overal centrale verwarming op aardgas en ventilatie met warmterecuperatie, in combinatie met zeer gunstig EPC van 76 kWh/m² zorgt dit voor een zeer laag verbruik. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052 46 38 03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar