Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Elversele: Prachtige, recente woning met 4 slaapkamers

Prachtige, recente woning met 4 slaapkamers, ruime tuin en garage. Het is voorzien van alle comfort en luxe ( centrale verwarming op gas, ventilatie met warmterecuperatie, dubbele beglazing, enz,…). De woning is zeer rustig gelegen (2de bouwlijn) en zeer energiezuinig. De woning bestaat uit een inkom, bureau, zeer lichte ruime living met aansluiting aan het terras (60m²) en grote tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd met vaatwas, warmteluchtoven, enz.. Naast de keuken ligt de bijkeuken met wasplaats en douche. De garage is ruim en geeft ook plaats aan fietsen. Op de eerste verdieping is er een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Er is ook een extra strijkkamer en vier zeer ruime slaapkamers. Zolder met trektrap. Dit is huren met stijl en voldoende woonoppervlakte. Alle binnen en buiten verlichting is reeds voorzien en alle muren staan reeds in de primer. Kom vandaag nog langs voor een bezichtiging.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar