Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

OB, 4 slpks, grote tuin en garage!

Deze gezinswoning is gelegen in het rustige Elversele. Op de gelijkvloers vind je een ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de ruime tuin. Aansluitend is er een open keuken die is uitgerust met een dubbele spoelbak, koelkast met vriesvak, elektrisch vuur, oven en bovendien is er ook een aansluiting voor een vaatwasser. Verder is er op de gelijkvloers nog een kleine badkamer en een apart toilet aanwezig.

Daarnaast zijn er op de eerste verdieping 4 slaapkamers, een badkamer en een luik naar de zolder. Daarbij beschikt deze landelijke woning ook nog over een kelder, garage en een ruime berging met aansluiting voor een droogkast en wasmachine.

Buiten aan de woning is er nog een carport voorzien voor 2 wagens en een grote tuin.

Deze woning ligt dichtbij een school, bakker, ... en is op wandelafstand van het openbaar vervoer. Tevens is er een goede aansluiting met gewestwegen en snelwegen.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 0471/94.05.89


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar