Helaas, dit pand is verhuurd

9120 Beveren

Omschrijving

Energiezuinige woning op top ligging!

Op zoek naar een huurwoning in het prachtige Melsele en heeft u nog geen meubels? Dan is deze gemeubileerde en energiezuinige nieuwbouwwoning wellicht iets voor u!

De Haagmolenstraat, een volledig nieuwe wijk in het landelijke deel van Melsele. Hier kan u genieten van rust en stilte in eigen tuin en toch bent u overal zeer dichtbij. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op fietsafstand. Snelwegen E34 en E17 zijn slechts enkele minuten van deze woning verwijderd.

De woning bevat een ruime en lichtrijke living (40 m²) met open keuken die volledig is uitgerust met alle nodige comfort en toestellen. Hier is het gezellig koken met zicht op de zuid gerichte tuin. Naast de keuken vinden we de bergruimte terug, waar de aansluitingen aanwezig zijn voor wasmachine en droogkast. Hier bevindt zich ook de warmtepomp die de zonne-energie (via de zonnepanelen) gebruikt om de woning te verwarmen via vloerverwarming.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers terug, waarvan twee met dressing, en een luxueus afgewerkte badkamer voorzien van een toilet, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De nachthal verleent ook nog toegang tot een grote zolderruimte van (46 m²) die je voorziet van extra bergruimte.

Huurprijs: €1200,- per maand, inclusief alle meubels die er op dit moment nog staan.
Termijn: Huurcontract van 1 jaar.

Deze lichtrijke en instapklare woning is beschikbaar vanaf 01 december 2020.

Interesse in een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons dan via tel. 052 46 38 03 of via info@uw-huis.be en wij helpen u met veel plezier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar