Helaas, dit pand is verhuurd

9111 Belsele

Omschrijving

Gezinswoning met 3 slpks, tuin, garage

Deze woning is rustig gelegen in de groene rand van Sint-Niklaas, met een uitstekende verbinding naar autosnelwegen en gewestwegen. Overal dubbel glas, centrale verwarming op aardgas. Indeling gelijkvloers: ruime inkomhal met plaats voor vestiaire, apart gastentoilet, ruime woonkamer met open haard, keuken met het nodige comfort, berging met wasplaats. Eerste verdieping: badkamer met nachttoilet en douchebad, 3 ruime slaapkamers en een extra kamer die als dressing of bergruimte kan gebruikt worden. Ruime zolder. Verder een mooi, zuiders gericht terras met uitzicht op de tuin. Er is een ruime oprit met achteraan een garage. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar