Helaas, dit pand is verhuurd

9111 Belsele

Omschrijving

Gezinswoning met 4 slaapkamers, tuin, garage

Deze woning is goed gelegen aan de rand van het centrum van Belsele met scholen, winkels en openbaar in de buurt. Goede verbinding met E17, E34 en gewestwegen. Indeling gelijkvloers: inkomhal, berging, droge kelder, apart toilet, open keuken met alle modern comfort, ruime woonkamer met zicht op het terras en de omheinde tuin met tuinhuisje, grote garage met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, wasruimte met extra douche. Verdieping: 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en nachttoilet, vaste trap naar de grote zolderkamer. Volledig geïsoleerd, overal dubbel glas en rolluiken, elektrische verwarming met aparte teller. Oven en toiletbril zijn intussen geplaatst. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar