Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Ruime woning met gunstige ligging

Deze woning is goed gelegen in Waasmunster en biedt een prachtig uitzicht op het achterliggende groen. Er is ook een vlotte verbinding naar gewestwegen en autosnelwegen. De woning is volledig omheind en afgesloten met een elektrisch hek. De oprit biedt heel wat parkeerplaats. In de zuidgerichte tuin is het aangenaam vertoeven op één van de terrassen. Gelijkvloers: een garage met elektrische poort, inkomhal met toilet en vestiaire, slaapkamer. De ruime woonkamer biedt veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote glaspartijen over de gehele breedte. De grote keuken is goed uitgerust en voorzien van alle modern comfort. Aansluitend is er de berging met wasplaats. Verdieping: Bureelruimte aan de overloop en grote vide aan de woonkamer, 2 slaapkamers, ruime badkamer. Verder 2 zolders. Overal centrale verwarming, op het gelijkvloers met vloerverwarming. Centraal alarmsysteem voorzien. EPC 194 Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar