Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Lichtrijke, gemeubelde studio te huur in het hartje van Temse

Bent u op zoek naar een lichtrijke, gemeubelde studio om te huren in het hartje van Temse? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer dat deze studio ideaal gelegen is op korte afstand van verschillende invals- en gewestwegen, winkels en openbaar vervoer. Tevens hoef je niets meer te verhuizen: enkel jouw persoonlijke inboedel daar je een gemeubelde studio zal huren. Deze studio werd recent volledig geschilderd.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
Tweede verdieping: je komt deze studio binnen en je komt onmiddellijk uit op de leefruimte/slaapkamer die voorzien is van een dubbel bed, een zetel en een klerenkast. Aansluitend vind je hier de open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Je vindt hier voor de keuken ook een bijhorend tafeltje met twee stoelen. Verder is er de badkamer voorzien van een enkele wastafel in een meubel, een douche en een toilet.

Onmiddellijk beschikbaar!
Geen gemeenschappelijke kosten!
Drie maanden huurwaarborg.

Interesse?
Plan uw bezoekmoment nu in! Tot binnenkort.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar