Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Uniek appartement op de Parklaan met, 3 slpks, lift, terras

Dit luxueus appartement is ideaal gelegen aan de Parklaan in Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en vlak naast het park. Het biedt een goede verbinding naar de E17 en andere uitvalswegen. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping. De hoge plafonds & grote ramen geven een extra dimensie en zorgen voor veel licht en een zeer ruim gevoel. Er zijn 3 slaapkamers & een ruim terras. Volledig uitgeruste keuken en badkamer met ligbad en douche. Verder ook een apart gastentoilet, berging met wasplaats en een kelderberging (10m²). Overal centrale verwarming op aardgas, zeer gunstig EPC 182.
Er zijn 2 ondergrondse staanplaatsen beschikbaar die gehuurd kunnen worden (50€ per parkeerplaats) Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar