Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Duplexappartement met drie slaapkamers te huur in Waasmunster

Bent u op zoek naar een ruim duplexappartement met drie slaapkamers in het rustige Waasmunster?
Lees dan zeker en snel even verder!

Noteer de aanwezigheid van drie slaapkamers, een ruim terras en verder een autostaanplaats, de rustige ligging en op een boogscheut van verschillende handelszaken en invals- en snelwegen.

Indeling:
Gelijkvloers: een individuele autostaanplaats (aan de achterzijde van het appartement), een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
Eerste verdieping: op deze verdieping bevindt zich een eerste en apart gastentoilet met een handenwasser. Verder is er de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen. Vanuit de keuken kan u de wasplaats bereiken voorzien van heel wat opbergruimte en aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer kan U het ruime terras bereiken waar U in alle rust kan genieten.
Tweede verdieping: op dit verdiep bevinden zich de drie slaapkamers waaronder één hele ruime slaapkamer. Verder is er een badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een lavabomeubel en een toilet.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De eigenaar zal de verwarmingsketel laten onderhouden (verplicht) aan 11,00 euro per maand.

Dit lichtrijke en instapklare appartement is beschikbaar vanaf 01 december 2021.

Wenst u meer informatie of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem dan telefonisch contact op via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar