Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers en overdekte autostaanplaats te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een ruim en instapklaar appartement in Sint-Niklaas?
Lees dan zeker even verder!

Noteer dat het appartement mooi is afgewerkt en steeds perfect werd onderhouden. Tevens is het een zeer lichtrijk appartement en beschikt het over een goede EPC-waarde (175 kWh/m2). Verder is het appartement gelegen op wandelafstand van alle voorzieningen en handelszaken. Ook de uitvalswegen bevinden zich allemaal op een boogscheut.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal. Verder is er een overdekte/privé autostaanplaats.
Tweede verdieping: u komt het appartement binnen en komt meteen terecht in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend aan de keuken is er een zuid-georiënteerd terras aanwezig. Verder is er een badkamer voorzien van een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel in een meubel. Naast de badkamer bevindt zich de eerste en grootste slaapkamer. Tevens is er een tweede kamer geschikt als kinderslaapkamer of als hobby- of bureauruimte. Vanuit deze ruimte vinden we een trap die leidt naar de zeer ruime kamer op de bovenliggende verdieping. Deze is volledig ingericht en kan voor alle bestemmingen worden gebruikt, eventueel ook als extra slaapkamer.

Geen gemeenschappelijke kosten!
Dit lichtrijke en instapklare appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Bel vandaag nog voor een afspraak op ons kantoornummer: 052/46.38.03.

En wie weet, vestig jij hier binnenkort, uw nieuwe thuis.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar