Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Sint-Niklaas: Luxueus 2-slaapkamer appartement met lift

Op zoek naar een luxueus appartement in de rand van Sint-Niklaas waar u graag zal wonen? Dan vindt u in dit duplex appartement zeker hét huiselijk gevoel terug van een woning en een thuis dankzij een living van 54m2 en een keuken van 9m2. Door de individuele sturing per kamer van de vloerverwarming en -topkoeling leeft u in een aangename en gezonde leefomgeving. Het appartement is een beauty waar je al je vrienden en familie met veel plezier zal uitnodigen. Het appartement brengt een minimale investeringskosten mee. Raamdecoratie en verlichting zijn aanwezig en er zijn voldoende ingebouwde kasten en is schilder-klaar. U kan dit appartement volledig inrichten naar uw eigen stijl of de huidige meubelen kunnen overgenomen of mee gehuurd worden. Voor de verwarming, topkoeling, onderhoud lift, ed wordt een forfaitair bedrag aangerekend. Er is de mogelijkheid tot bijhuren van de garage en parkeerplaats in het gebouw. Het maandelijks verbruik (excl. forfait) voor dit appartement is slechts +- 50 euro/maand. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar