Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Duplex appartement met 3 slaapkamers te huur in Hamme

Duplex appartement met 3 slaapkamers te huur in Hamme!
Bent u opzoek naar een appartement met 3 slaapkamers in Hamme? Lees dan zeker en snel even verder!
Noteer dat deze woning gelegen is in een rustige straat nabij het kerkhof van Hamme, nabij invalswegen en het centrum van Hamme.
Indeling: We hebben de gemeenschappelijke inkomhal, we nemen de trap naar boven (er is geen lift ter beschikking). Via de inkomhal van het appartement komen we in de open leefruimte met de open keuken. Het appartement heeft veel natuurlijk lichtinval en is zeer open qua ruimte. Verder zijn er 2 slaapkamers op de eerste verdieping, die lenen ook toegang tot het terras aan de achterzijde van het appartement. Verder hebben we de badkamer die voorzien is van een bad met douche in, een enkele lavabo, en een bergruimte. We nemen de trap naar boven waar er een afgewerkte zolder voorzien is voor een eventuele derde slaapkamer met mooi uitzicht op de bossen vanachter.
De foto's die u ziet zijn bemeubeld, de meubels blijven naar wens staan of kunnen ook weggenomen worden.
Huurprijs is €800/maand zonder gemeenschappelijke kosten!
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar