Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Duplex appartement met drie slaapkamers en garage te huur in Hamme

VERHUURD !!!

Bent u op zoek naar een instapklaar duplex appartement met drie slaapkamers om te huren in het hartje van Hamme?
Lees dan zeker even verder!

Noteer zeker het gunstige EPC (128 kWh/m2) wat een laag energieverbruik garandeert, de aanwezigheid van het ruime terras en de bijhorende garagebox (nr. 3) waardoor u altijd garantie heeft tot het parkeren van uw wagen.

Indeling:
Eerste verdieping: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
U komt het appartement binnen langs de inkomhal met een gastentoilet en wanneer u verder doorloopt komt u uit op de zeer ruime en lichtrijke woonkamer. Verder is er de open keuken, deze is geïntegreerd in de leefruimte en beschikt over alle modern comfort zoals. De woonkamer geeft u toegang tot het grote terras waar u in alle rust kan genieten. Tevens is er een wasplaats voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Tweede verdieping: op dit verdiep bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel in een meubel.

Onmiddellijk beschikbaar! Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage is verplicht bij te huren aan 50,00 euro per maand.

Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar