Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gelijkvloers appartement te huur met tuin, garage en 2 slaapkamers in Elversele.

Bent u opzoek naar een appartement met 2 slaapkamers in regio Elversele/Temse? Lees en kijk dan snel even verder!

Dit prachtige appartement is gelegen in Temse en betreft een benedenwoning met een gemeenschappelijke tuin en een garage, de garage biedt ruimte voor één auto. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een klein gezin of een stel. Het energielabel van deze woning is D, wat betekent dat het een gemiddelde energiezuinigheid heeft.

De indeling: We hebben een gemeenschappelijke inkomhal, het appartement is links op het gelijkvloers. We komen binnen in de open leefruimte, met daaraan de open keuken.
verder hebben we in de gang de berging, waar plaats voorzien is voor wasmachine en droogkast. Verder hebben we de badkamer die voorzien is van een ligbad met douche en een dubbele wastafel. Daarnaast heeft het appartement 2 slaapkamers die uitzicht hebben op de gemeenschappelijke tuin.

De woning is ook voorzien van een aparte kelder/berging, ideaal voor opslagplaats voor stock.

De ligging van dit appartement is zeer gunstig, met alle voorzieningen op korte afstand. De gemeenschappelijke tuin biedt de mogelijkheid om buiten te genieten en te ontspannen,
Kortom, dit appartement in Temse is een ideale woning voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische woning met alle gemakken binnen handbereik.

Huurprijs: €620,00/maand + €50,00/maand voor de garage verplicht bij te huren.
Gemeenschappelijke kosten zijn €45,00/maand.

Totaal €715,00/maand.

Wenst u graag een bezichtiging? Bel naar 052463803 of mail naar info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar