Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met groot terras

Dit groot (115m2) appartement is goed gelegen nabij het centrum van Temse en biedt een goede verbinding met autosnelwegen en gewestwegen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Indeling: Inkomhal met apart gastentoilet en ruimte voor vestiaire, open keuken met veel opbergruimte en alle denkbaar comfort zoals vaatwas en ingebouwde diepvries, zeer ruime woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote ramen en aansluitend het grote, zuiders gericht terras. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en extra nachttoilet. Twee mooie slaapkamers en twee bergingen, waarvan één met wasplaats. Gunstig EPC in combinatie met de centrale verwarming op aardgas zorgt een laag energieverbruik. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de algemene fietsberging. 20Euro algemene kosten o.a. voor onderhoud van de gemene delen. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar