Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Steendorp

Omschrijving

Instapklaar, gelijkvloers appartement met één slaapkamer te huur te Steendorp aan de Schelde

IN OPTIE !!!

Bent u op zoek naar een instapklaar, gelijkvloers appartement op toplocatie aan de Schelde? Zoek niet verder, lees snel verder!

Dit appartement is gelegen vlakbij het centrum van Steendorp en Rupelmonde en in korte nabijheid van de autosnelweg, winkels, apotheker enzovoort.
En openbare parkeerplaatsen? Die vind je gratis voor en langs de deur!

Geniet jij graag van een mooie wandeling, fietstocht en van de prachtige natuur? De trapjes naast het appartement op lopen en je bent er! Fantastisch toch?

Noteer verder dat de elektriciteit conform is en je hier over een mooie EPC score (66 kWh/m2) beschikt. Noteer dat het een BEN-appartement is en het E-peil hier op E30 uit komt! Laag energieverbruik? Gegarandeerd!

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met de mogelijkheid tot het plaatsen van uw fiets en/of vuilbak.
Je komt het appartement binnen langs de inkomhal die voorzien is van ingebouwde kasten met de aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Tevens vind je er de lichtrijke woonkamer die alvast voorzien is van een louverdrape. De woonkamer beschikt over een ingebouwde, open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort o.a.: een vaatwasmachine, een koelkast met vriesvak, een combi oven, etc. Aansluitend is er een gastentoilet met een handenwasser, een badkamer voorzien van een douche en een enkele wastafel in een meubel en één ruime slaapkamer.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 20,00 euro per maand onder de vorm van een provisie.

Dit leuke, instapklare appartement in het hartje van Steendorp is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer ons dan via ons kantoornummer 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar