Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Moerzeke

Omschrijving

VERHUURD l Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers te huur in Moerzeke

VERHUURD !!!

Ben je op zoek naar een instapklaar, lichtrijk en gelijkvloers appartement met twee slaapkamers om te huren in Moerzeke? Lees dan snel en zeker even verder.

Dit appartement bevindt zich net buiten het centrum van Moerzeke, met een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt voor het parkeren van uw wagen. Noteer tevens de goede EPC-score van 154 kWh/m2 wat je een laag energieverbruik zal garanderen.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
Appartement op het gelijkvloers: je komt het appartement binnen langs de inkomhal die beschikt over voldoende bergruimte voor het plaatsen van uw schoenenkast, vestiaire. Tevens bereik je de ruime en lichtrijke woonkamer die voorzien is van een open keuken. Daarnaast is er een wasplaats voorzien voor de aansluitingen van een wasmachine en een droogkast. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel in een meubel.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Geen gemeenschappelijke kosten!

Wenst u meer informatie of graag een bezoek?
Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar