Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Nieuwbouw, gelijkvloers appartement met 2 slpks en terras, garage

Dit appartement is gunstig gelegen in Hamme, vlakbij het centrum. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er in de buurt. Indeling: Inkomhal, een ruime open keuken met alle mogelijke toestellen zoals inbouwovens, koelkast, diepvries, vaatwas e.d., aansluitend is er de grote berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen en geeft uit op het privé terras. Nachthal met apart toilet, badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Verder een kinderkamer en een grote slaapkamer, allebei voorzien van rolluiken. Overal geïsoleerd, dubbel glas, verwarming op aardgas, moderne ventilatie met warmterecuperatie, wat samen zorgt voor een zeer gunstig EPC (123) en lage energiekosten. Garage te huur aan 50€. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar