Helaas, dit pand is verhuurd

9200 Dendermonde

Omschrijving

Goed onderhouden, gelijkvloers appartement te huur met twee slaapkamers in het hartje van Dendermonde

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum en op korte afstand van alle uitvalswegen. Centrale verwarming op aardgas. Parkeerplaats? Die vind je voor het appartementsgebouw.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
U komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal voorzien van ingebouwde kasten met aansluitend de lichtrijke en ruime woonkamer. Verder is er een keuken voorzien met nieuwe toestellen: een koelkast, een combi-oven, een kookvuur, een dampkap, een spoelbak en een vaatwasser. Aansluitend is er een ruime berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens zijn er twee ruime slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en een enkele wastafel. Vanuit de grootste slaapkamer kan u het zuid gerichte terras bereiken waar u in alle rust kan genieten. Toch nood aan een tuin? Maak dan gebruik van de gemeenschappelijke tuin!

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand.
Dit lichtrijke, instapklare appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Bent u opzoek naar een instapklaar, gelijkvloers appartement om te huren en dit op korte afstand van het centrum van Dendermonde? Contacteer ons dan gerust via ons kantoornummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar