Helaas, dit pand is verhuurd

9120 Beveren

Omschrijving

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, tuin en ruime garage!

Bent u op zoek naar een nieuwbouw gelijkvloers appartement in Haasdonk met twee slaapkamers, een achtertuin, zonnig terras en een garage? Lees dan zeker verder!

Dit perfect afgewerkte nieuwbouw BEN-appartement is gelegen in het pittoreske dorp Haasdonk. Noteer de ideale ligging nabij verschillende dorpskernen en steden en vooral ook de vlotte verbinding met snelwegen E17 en E34.

Dit appartement is Bijna-Energie-Neutraal (BEN), waardoor u zal kunnen genieten van een heel gunstige energiefactuur. Het E-peil zal max E-40 bedragen, verslag is nog in opmaak.

Indeling:

Wanneer we residentie "Jana" betreden, komen we binnen in een gemeenschappelijke inkomhal voorzien van trap en lift.
Via deze inkomhal betreden we dit ruime gelijkvloerse appartement.

Wanneer we de woonst betreden, valt de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken en zicht op de tuin meteen op. De open keuken is uitgerust met alle comfort en geïntegreerde toestellen waaronder een koelkast, oven, vaatwasser en inductie kookvuur. In de nachthal vinden we een apart gastentoilet terug, voorzien van een handenwasser. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. Deze laatste is voorzien van een dubbele wastafel met badkamermeubel en een ruime douchecabine met regenkop. Hiernaast vinden we de technische ruimte terug waar onder andere de BOSCH CV-condensatieketel terug te vinden is. Hecht u overigens veel belang aan uw wagen veilig te kunnen parkeren? Goed nieuws, want er is een zeer ruime garage met automatische rolpoort en elektriciteit aanwezig met directe toegang via de tuin. Een zeer grote troef!

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

De provisie bedraagt 25 euro per maand bovenop de huurprijs.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met ons kantoornummer:
052/ 46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar