Helaas, dit pand is verhuurd

9150 Kruibeke

Omschrijving

Bel-etage met twee slaapkamers en terras te huur in Kruibeke

Bent u op zoek naar een woning met twee slaapkamers, terras en garage in Kruibeke?
Dan is deze woning in de Molenstraat te Kruibeke geschikt voor u! Lees snel even verder.

Noteer de goede ligging nabij verschillende invalswegen, de aanwezigheid van voldoende bergruimte en een zuidgericht terras waar u in alle rust kan genieten.

Indeling:
Gelijkvloers: een ruime inkomhal, de garage die voldoende plaats biedt tot het parkeren van uw wagen en/of fietsen. Verder is er een ruime berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, een overdekte veranda en een extra berging.
Eerste verdieping: op dit verdiep vindt u een apart gastentoilet en de toegang tot het ruime, zuidgerichte terras. Tevens is er een ruime woonkamer met open keuken die voorzien is van de nodige toestellen waaronder een koelkast met diepvriesvak en een oven.
Tweede verdieping: de tweede verdieping beschikt over de twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad met douchevoorziening, een dubbele wastafel en een toilet.

Deze bel-etage woning is beschikbaar vanaf 01 augustus 2021.

Interesse? Wenst u graag meer informatie of een bezoek in te plannen?
Contacteer ons op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar