Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Bel-etage met drie slaapkamers en een dubbele garage te huur in Elversele

Bent u op zoek naar een ruime en goed gelegen woning in het hartje van Elversele?
Lees dan zeker even verder!

Noteer de goede ligging waarbinnen scholen en verschillende handelszaken op wandelafstand gelegen zijn en de goede verbinding met autosnelwegen en gewestwegen. Verder werd de woning recentelijk gerenoveerd en geïsoleerd.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt binnen langs de inkomhal waar u onmiddellijke toegang hebt tot de grote garage die plaats maakt voor het parkeren van twee wagens en allerlei opslagruimte. Verder is hier ook de wasplaats, voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, een berging en achteraan een ommuurde tuin.
Eerste verdieping: hier treft u een gastentoilet met een handenwasser en een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend de ingerichte nieuwe keuken (zie. foto's - deze zal nog geplaatst worden).
Tweede verdieping: op dit verdiep vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een toilet, een enkele wastafel en een douche.

Deze instapklare en lichtrijke woning in het hartje van Elversele is beschikbaar vanaf 01 mei 2021.

Voor meer informatie of een bezoek?
Contacteer ons op het kantoornummer: 052/46.38.03 of via e-mail naar info@uw-huis.be.

En, wie weet, start hier binnenkort uw nieuw verhaal...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar