Helaas, dit pand is verhuurd

2830 Willebroek

Omschrijving

Éénslaapkamerappartement met terras en autostaanplaats te huur in Willebroek

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement in Willebroek met één slaapkamer, een ruim terras, een autostaanplaats en een adembenemend zicht vanop het terras? Lees dan snel even verder, zoek niet verder!

Dit perfect afgewerkte nieuwbouw BEN-appartement maakt deel uit van een nieuw en hip project in Willebroek. Noteer de perfecte ligging nabij verschillende handelszaken en belangrijke uitvalswegen voor een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast nog een leuke en mooie troef: het appartement is gelegen op slechts enkele meters van het natuurdomein “De Biezenweiden”. Doordat de appartementen Bijna-Energie-Neutraal (BEN) zijn en het appartement voorzien is van twee zonnepanelen, zal u kunnen genieten van een zuinige energiefactuur.

Indeling:
-1: een ondergrondse autostaanplaats (inbegrepen in de maandelijkse huurprijs) en een gemeenschappelijke fietsenberging.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Derde verdieping: u komt het appartement binnen langs de inkomhal met een apart gastentoilet voorzien van een handenwasser. Tevens is er een praktische berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er de ruime en lichtrijke woonkamer die voorzien is van een vol eiken parket die zorgt voor een extra sfeervolle en warme woonkamer. Hier hebben we ook een open keuken die voorzien is van al het nodige comfort en toestellen waaronder een koelkast, een combi oven, een kookvuur en een vaatwasser. Vanuit deze zeer lichtrijke leefruimte hebt u toegang tot het ruime terras.
Verder is er één slaapkamer en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel in een meubel en een inloopdouche.

Dit appartement is onmiddellijk instapklaar: het appartement werd volledig geschilderd.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro/maand.

Dit lichtrijke en instapklare nieuwbouwappartement in Willebroek is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Neem contact op met ons kantoornummer: 052/46.38.03.
Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar