Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Lichtrijk appartement met twee slaapkamers, garage en ruim terras in het mooie Waasmunster

Ben je op zoek naar een instapklaar en lichtrijk appartement met twee slaapkamers, een garage en een terras om te huren in Waasmunster? Lees dan snel en zeker even verder.

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Waasmunster, de prachtige natuur en verschillende invalswegen. Jouw eigen auto krijg je altijd gemakkelijk en veilig weg in de private garage. EPC: 82 kWh/m2.

Indeling:
Gelijkvloers: een private garage (nr. 2), een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal.
Eerste verdieping: je komt het appartement binnen langs de ruime en lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het ruime, zuidgerichte terras, aan de achterzijde van het appartement. Verder is er een open keuken voorzien van al het nodige comfort en toestellen en aansluitend een wasplaats voorzien van de aansluitingen van een wasmachine, droogkast en voldoende bergruimte. Daarnaast is er een gastentoilet, een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel in een meubel. Tot slot zijn er nog twee ruime slaapkamers.

Beschikbaar vanaf 15 april 2022.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage is verplicht bij te huren aan 50,00 euro per maand.

Meer informatie of een bezoek inplannen?
Neem snel contact op met ons kantoor op het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar