Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Appartement met lift, 2 ruime slpks, parkeerplaats

Dit hedendaags appartement is goed en centraal gelegen in het centrum van Waasmunster met winkels, openbaar vervoer, bakker, apotheker enz. op wandelafstand. Er is gemakkelijke toegang via de lift. De woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote glaspartijen. Aansluitend is er de keuken die voorzien is van al het nodige comfort zoals een vaatwasmachine. Er zijn twee slaapkamers met daarnaast een apart toilet en de badkamer met dubbele lavabo en ligbad met douche. Verder is er een ruime berging met wasplaats. De carport is in de huurprijs inbegrepen en is afgesloten met een elektrische poort. Verder is er op de parking aan het gebouw plaats voor een tweede auto. Centrale verwarming op aardgas en laag EPC 161 wat een laag energieverbruik garandeert. Algemene kosten 45€. Voor meer info of een bezoek bel 052/46.38.03 of e-mail naar info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar