Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Tielrode

Omschrijving

Lichtrijk appartement te huur in Tielrode met een dubbele garage

Bent u op zoek naar een ruim appartement dat centraal is gelegen met een vlotte verbinding naar autosnelwegen E17 en A12? Lees dan snel even verder!

Noteer ook de aanwezigheid van scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Tevens wordt de energiezuinigheid gegarandeerd door de hoogrendement verwarmingsinstallatie die gekoppeld is aan een warmtepomp.
Verder beschikt dit appartement over een mooi E-peil, namelijk E60.

Indeling:
Kelder: een dubbele garage en een private kelderberging.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een traphal en een lift.
Eerste verdieping: u komt dit appartement binnen langs de inkomhal/nachthal waarbij u toegang verkrijgt tot de grote woonkamer. Deze geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen en kijkt uit op het overdekt zonneterras en de onderliggende groendaken. Verder is er een praktische, open keuken die beschikt over alle modern comfort: o.a. keramische kookplaat en een vaatwasmachine. Aansluitend is er de ruime berging met wasplaats die voorziet in de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Daarnaast bereikt u de twee, ruime slaapkamers via de nachthal en is er ook de badkamer die is ingericht met een groot ligbad, een inloopdouche en een dubbele lavabo in een meubel.

De maandelijkse kosten bedragen 50,00 euro/maand.
Dit lichtrijke, sfeervolle appartement in Tielrode is beschikbaar vanaf 15 augustus 2021.

Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Contacteer ons dan op 052/46.38.03 of stuur een e-mail naar info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar