Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Tielrode

Omschrijving

Luxueus appartement met dubbele garage

Dit ruim appartement is centraal gelegen, met vlotte verbinding naar autosnelwegen E17 en A12. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn er vlakbij. De grote woonkamer geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen en kijkt uit op het overdekt zonneterras en de onderliggende groendaken. De praktische keuken beschikt over alle modern comfort zoals keramische kookplaat en vaatwasmachine. Aansluitend is er de ruime berging met wasplaats. Naast de twee slaapkamers is de badkamer ingericht met een groot ligbad en inloopdouche, er is ook een meubel met dubbele lavabo geïnstalleerd. In de kelder beschikt men over een dubbele garage én een private berging. Energiezuinigheid wordt gegarandeerd door de hoog rendement verwarmingsinstallatie die gekoppeld is aan een warmtepomp. E-peil 60!! Huurprijs inclusief garage! Maandelijkse kosten 50€. Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel 052/46.38.03 of mail via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar