Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers in het hartje van Temse.

Bent u op zoek naar een 2 slaapkamer appartement in het hartje van Temse? Lees dan zeker en snel even verder!
Dit prachtige appartement in Temse is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woning. Het appartement is gelegen in een rustige buurt en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Met een standaard afwerking, is dit appartement ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een appartement dat direct klaar is om in te trekken.

Het appartement is voorzien van alle nodige voorzieningen. De ruime woonkamer heeft een mooie open ruimte en natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van kasten die aan de muur gevestigd zijn. De keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen en biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een badkamer die voorzien is van een ligbad, een douche en een dubbele lavabo. Aan de keuken is ook nog een extra berging voorzien, ideaal voor stock van eten of drinken.

Daarnaast is er ook nog een gezellig terras/balkon waar u in de zomer kan genieten van het zonnetje!
Verder is er een bovengrondse staanplaats voorzien die in de huurprijs zit.

Het appartement is gelegen in het hartje van Temse. we hebben op enkele meters afstand een tal van winkels, restaurants en openbaar vervoer in de buurt. Met gemakkelijke toegang tot de snelweg en het stadscentrum, is dit de ideale locatie voor wie op zoek is naar een mix van rust en levendigheid.

Kortom, dit appartement in Temse biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar