Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

VERHUURD !!! Nieuwbouwappartement met één slaapkamer te huur in Temse

VERHUURD!!!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement om te huren met één slaapkamer in Temse?
Lees dan zeker en snel even verder!

Noteer de goede ligging in het centrum van Temse nabij verschillende handelszaken, scholen, het station van Temse, openbaar vervoer en verschillende invalswegen. Tevens biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfortabel wonen met een moderne architectuur. De afwerking van dit appartement is gebeurd met premium materialen, vloerverwarming en alles met het oog op veel lichtinval en energiezuinigheid.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke berging voor het plaatsen van uw afvalcontainer. Tevens bevindt zich hier ook de gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Vierde verdieping: U komt het appartement binnen en komt onmiddellijk terecht in de lichtrijke woonkamer voorzien van een speciale inrichting d.m.v. de hoogte naar het dak toe met open keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen en voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens is er een gastentoilet met een handenwasser. Verder is er de slaapkamer met een geïntegreerde badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

Dit lichtrijke en instapklare appartement in het hartje van Temse is onmiddellijk beschikbaar.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand (inclusief: onderhoud van de lift, onderhoud van de parking en de verlichting in de gemeenschappelijke delen. Er is ook de mogelijkheid tot het bijhuren van een extra autostaanplaats (volgens beschikbaarheid, en indien gewenst!) aan 50,00 euro per maand.

Interesse? Aarzel niet voor een bezichtiging aan te vragen en contacteer ons voor meer informatie via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar