Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

VERHUURD l Lichtrijk appartement op toplocatie te huur in Temse

VERHUURD !!!

Bent u op zoek naar een lichtrijk appartement met twee slaapkamers op een toplocatie in Temse? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Temse, de winkels, supermarkten, restaurants en het prachtige ‘De Zaat’. Tevens beschikt het appartement over een mooi en ruim terras waar je in alle rust en stilte kunt genieten. Noteer daarnaast ook de aanwezigheid van een ruime garage die plaats maakt voor het parkeren van twee wagens.
Verkoeling nodig in de zomer? Goed nieuws! De woonkamer beschikt over airconditioning.

Indeling:
Kelderverdieping: een private, zeer ruime kelderberging die u voorziet van heel wat extra opbergruimte.

Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. Weetje: je kan het appartement ook binnenkomen langs de achterzijde van het gebouw. Aan de achterzijde van het gebouw vind je ook de ruime garage met bijhorend twee autostaanplaatsen.

Appartement (-1): u komt het appartement binnen langs de inkomhal waarbij u een onmiddellijke toegang krijgt tot de ruime en lichtrijke woonkamer. Vanuit de woonkamer bereik je de keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en comfort. Verder en aansluitend is er een veranda met bijhorend het ruime terras/de ruime buitenruimte.
Vanuit de nachthal bereik je de twee slaapkamers (één kleine kamer, één grote slaapkamer), een apart gastentoilet en de badkamer voorzien van een wastafel in een meubel, een ruime inloopdouche en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand.

Dit lichtrijke en instapklare appartement is beschikbaar vanaf 01 oktober 2022.

Meer info? Interesse? Een bezoek inplannen?
Neem contact op met ons kantoor via het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar