Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Lichtrijk appartement met twee slaapkamers en garage te huur in het hartje van Temse

VERHUURD!!!

Bent u op zoek naar een lichtrijk appartement met twee slaapkamers, voldoende bergruimte en een garage om te huren in het hartje van Temse? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Temse en het openbaar vervoer. Tevens kan je jouw wagen veilig en vlot parkeren in de private garagebox. Noteer tevens de goede EPC-score van dit appartement.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers ook de private garagebox.
Eerste verdieping: u komt het appartement binnen langs de inkomhal waarbij je onmiddellijke toegang krijgt tot de lichtrijke woonkamer met open keuken voorzien van het nodige comfort. Verder is er op de nachthal voldoende bergruimte a.d.h.v. ingebouwde kasten en een gastentoilet. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafel in een meubel.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage dient verplicht bij gehuurd te worden aan 50,00 euro per maand.

Dit lichtrijke appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en bel vandaag nog, via ons kantoornummer 052/46.38.03, voor een afspraak!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar