Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Lichtrijk en instapklaar appartement te huur met twee slaapkamers en een garage te Temse

Ben je op zoek naar een lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers, overdekt terras en een garage om te huren in Temse? Lees dan zeker en snel even verder!

Noteer de gunstige ligging in het centrum van Temse waarbij de voornaamste zaken en troeven op wandelafstand gelegen zijn.
Tevens verkrijg je een goede verbinding met autosnelwegen E17 en A12. In de huurprijs zijn een overdekte parkeerplaats en een kelderberging inbegrepen.

Indeling:
Kelder: een private autostaanplaats (nr. 3), een private kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenruimte.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Tweede verdieping: u komt binnen in de woonkamer, voorzien van veel natuurlijke lichtinval met aansluitend de open keuken met ontbijthoek en alle modern comfort waaronder een vaatwasmachine. Verder is er een kleine berging met wasplaats voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer verkrijgt u toegang tot het mooie en overdekte terras met terrasberging. Daarnaast is er een apart toilet, een badkamer met inloopdouche, 1 grote slaapkamer en 1 kleine slaapkamer die gebruikt kan worden als kinderkamer, hobbykamer, dressing of bureau.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand.
Dit lichtrijke en instapklare appartement te Temse is beschikbaar vanaf 01 januari 2022.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar