Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Appartement met één slaapkamer en garage te huur in Temse

Bent u op zoek naar een één slaapkamer appartement met een garage om te huren in Temse? Lees dan zeker en snel even verder!

Noteer zeker de goede ligging nabij verschillende invalswegen en het centrum van Temse en de goede EPC-score (115 kWh/m2). Tevens beschikt u hier over een private garagebox. Ook interessant om weten: er werd recentelijk een nieuwe condensatieketel geplaatst.

Indeling:
Gelijkvloers: een garagebox en een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
Eerste verdieping: het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de ruime woonkamer hebt u toegang tot de open keuken voorzien van alle nodige comfort. Verder is er een badkamer voorzien van een toilet, een enkele wastafel in een meubel en een ligbad met douchemogelijkheid. Verder is er een aparte berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tot slot is er één slaapkamer aanwezig.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 30,00 euro per maand.
De garage is inclusief de maandelijkse huurprijs.

Dit lichtrijke één slaapkamer appartement in Temse is beschikbaar vanaf 15 november 2021.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen of een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op via ons kantoornummer op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar