Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers op 'De Zaat' in Temse

Bent u op zoek naar een lichtrijk en instapklaar appartement waar u in alle rust van de stilte en het mooie uitzicht kan genieten? Lees dan zeker verder!

De goede ligging nabij verschillende handelszaken, het prachtige uitzicht over de Schelde en de natuur vanop het terras, de aanwezigheid van twee ruime slaapkamers en de goede EPC-score (E-peil: 53) zijn slechts enkele van de positieve punten van dit appartement.

Indeling:
Kelderverdieping: een autostaanplaats (nummer 26) en een kelderberging (nummer 17).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Tweede verdieping: u komt het appartement binnen via de inkomhal waarbij u verder door kan lopen naar de grote en lichtrijke leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte hebt u ook toegang tot het terras waar u in alle rust kan genieten. De open keuken is voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Naast de keuken vindt u een ruime bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit de nachthal bereikt u het gastentoilet met een handenwasser en de twee slaapkamers. De grootste slaapkamer geeft aansluiting naar de badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 100,00 euro/maand.
Dit lichtrijke en luxueuze appartement is beschikbaar vanaf 01 maart 2021.

Interesse? Wordt dit appartement uw nieuwe thuis?
Neem dan snel contact op voor meer informatie of voor het maken van een bezichtiging.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar