Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Steendorp

Omschrijving

Duplexappartement met twee slaapkamers, autostaanplaats en terras te huur in Steendorp

Bent u op zoek naar een ruim duplexappartement met twee slaapkamers, een autostaanplaats voor het gebouw en een terras om te huren in Steendorp? Lees dan snel en zeker even verder!

Indeling:
Gelijkvloers: een autostaanplaats voor het gebouw en een individuele inkomhal met een trappenhal.
Eerste verdieping: op dit verdiep bevindt zich een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met aansluiten een open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort waaronder een koelkast, een diepvriezer, een oven, een inductie kookvuur, een dampkap en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot het ruime terras (dat nog afgesloten zal worden d.m.v. een omheining) waar u kan genieten van een groen en open uitzicht en alle rust. Verder is er een berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast en een gastentoilet met een handenwasser.
Tweede verdieping: hier vindt u de twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel in een meubel.
Derde verdieping: een zolderruimte die bereikbaar is via een vlizotrap en gebruikt kan worden als bergruimte.

Geen gemeenschappelijke kosten!

Dit lichtrijke en ruime appartement te Steendorp is beschikbaar vanaf 15 oktober 2021.

Wenst u meer informatie of een bezoek in te plannen?
Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar