Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers en garage te huur in het hartje van Sint-Niklaas.

Bent u op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers en een garage te Sint-Niklaas? Lees dan snel en zeker even verder!

Dit appartement is momenteel bezig aan renovatiewerken van zowel de keuken als de badkamer. Naargelang de werken is de beschikbaarheid van het appartement in overleg.
In de foto's kunt u ook al de nieuwe keuken bezichtigen.
We hebben een gemeenschappelijke inkomhal gevolgd door een trap die ons naar het eerste verdiep brengt. Daar komen we binnen in de ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Verbonden aan de woonkamer hebben we onze keuken en een gezellig terras/balkon. Verder hebben we 2 ruime slaapkamers, een gastentoilet en de badkamer die dus vernieuwd is (niet zoals op de foto).
Dit appartement is voorzien van een garage die in de huurprijs inbegrepen is. Verder hebben we ook een oprit die gebruikt kan worden voor eventueel een tweede auto.

De ligging van het appartement is ook een groot pluspunt. Met tal van winkels, restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand, hoef je niet ver te reizen om het beste van de stad te ervaren. Bovendien is het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar, waardoor je eenvoudig de omliggende gebieden kunt verkennen.

De huurprijs/maand bedraagt €825,00 inclusief de garage. De garagepoorten gaan ook vervangen worden door nieuwe.
Beschikbaarheid is in overleg.

Geen gemeenschappelijke kosten!

Kortom, het standaard appartement in Sint-Niklaas biedt een ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad wil verkennen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar