Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Ruim, lichtrijk appartement met twee slaapkamers en een garage te huur in het hartje van Sint-Niklaas

BEZOEKMOMENT VOLZET!!!!

Bent u op zoek naar een ruim, lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers en garage om te huren in het hartje van Sint-Niklaas?
Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer de aanwezigheid van een private garagebox die gelegen is om de hoek, in de Truweelstraat. Tevens een groot pluspunt: dit appartement is gelegen op wandelafstand van vele verschillende handelszaken, het centrum van Sint-Niklaas en het station van Sint-Niklaas waarbij je de mogelijkheid hebt om alle beschikbare openbaar vervoer te gebruiken. Ook belangrijk, zeker in deze tijden: het appartement geniet een mooie EPC-score: 128 kWh/m2.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal.
Eerste verdieping: je komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal waarbij je toegang hebt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen. Aansluitend is er een ruime, zeer praktische berging die voorziet in de aansluitingen van een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer hebt u tevens ook toegang tot het kleine, maar gezellige terras waar je zeker een tafeltje met twee stoelen kan plaatsen. Verder zijn er nog twee slaapkamers waarvan één grote en één kleinere slaapkamer, een apart gastentoilet en een badkamer met een wasmeubel en een inloopdouche.

Geen gemeenschappelijke kosten! de garage die zich bevindt in de Truweelstraat zit mee in de huurprijs!
Beschikbaar in overleg.

Is jouw interesse opgewekt? Maak dan snel, telefonisch uw afspraak: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar