Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

VERHUURD l Modern en energiezuinig appartement te huur in het hartje van Sint-Niklaas

VERHUURD

Bent u op zoek naar een modern en energiezuinig appartement om te huren in het hartje van Sint-Niklaas? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer de goede ligging in het centrum van Sint-Niklaas met in de nabije omgeving verschillende winkels, scholen, restaurants en verschillende invalswegen.
Tevens heeft deze een ligging dichtbij het station van Sint-Niklaas.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Tweede verdieping: de ruime woonkamer biedt veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je een directe toegang tot het ruime terras. De open keuken sluit aan op de woonkamer en is voorzien van alle modern comfort en toestellen. Aansluitend is er een berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de inkomhal/nachthal kan je ook het aparte gastentoilet met een handenwasser bereiken.
De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche, bad en een dubbele wastafel in een meubel. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 65,00 euro per maand.

Dit lichtrijke en energiezuinige appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Voor meer info of een bezoek kan u steeds terecht op het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar