Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Modern, energiezuinig appartement met één slaapkamer en garage te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een modern en energiezuinig appartement met één slaapkamer en een garage om te huren in Sint-Niklaas?
Lees dan snel en zeker even verder!

Energiezuinig? Ja hoor! Door de nieuwe verwarmingsinstallatie op gas en de ingebouwde LED-verlichting kan je alvast het volgende noteren: een laag energieverbruik.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke fietsenberging, een private garage en de gemeenschappelijke inkomhal met een traphal en een lift.
Vierde verdieping: de ruime woonkamer biedt veel natuurlijke lichtinval. De keuken sluit hierop aan en is voorzien van alle modern comfort en nodige toestellen. Aan de voor- en achterzijde van het appartement is er telkens een balkon voorzien. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van extra toilet, een ruime inloopdouche met regensproeier en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast bevinden zich hier ook. Naast de slaapkamer is er ook nog een apart gastentoilet voorzien. Verder is er nog een extra berging.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage is verplicht bij te huren aan 50,00 euro per maand.

Voor meer info of een bezichtiging neemt u contact op via ons kantoornummer op: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar