Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Ruim en lichtrijk appartement met twee slaapkamers te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een goed gelegen appartement aan de rand van Sint-Niklaas?
Lees dan zeker snel even verder!

Noteer dat je een grote hoeveelheid aan lichtinval zal hebben en een ruim appartement met grote kamers. Tevens zal je veel opbergruimte hebben door de twee ondergrondse kelderbergingen die inbegrepen zijn bij deze verhuring. Verder verkrijg je vanop de twee terrassen een prachtig uitzicht op Sint-Niklaas.

Indeling:
Kelderverdieping: twee bergingen (nr. 132 en nr. 145)
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
13de verdieping: u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal die u toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte die deels is voorzien van ingebouwde kasten.
Tevens is er een gesloten keuken voorzien van alle nodige comfort waaronder een kookvuur met oven, een spoelbak en een koelkast en diepvriezer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het eerste terras. Tevens is er een nachthal voorzien van ingebouwde kasten, een badkamer voorzien van een spoeltafel, een ligbad met douchemogelijkheid en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Daarnaast is er een gastentoilet en zijn er nog twee ruime slaapkamers die beiden toegang geven tot het tweede terras.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 120,00 euro per maand. Deze kost omvat het verbruik van verwarming, water, het kuisen van de gemene delen, de syndicus-kost, weg werpen van uw afval en het onderhoud en gebruik van de lift.

Onmiddellijk beschikbaar!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar