Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers, een garage en twee terrassen te huur in het hartje van Sint-Niklaas

IN OPTIE !!!

Ben je op zoek naar een instapklaar en lichtrijk appartement met twee slaapkamers, een garage en twee terrassen om te huren in Sint-Niklaas? Lees dan snel en zeker even verder.

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Sint-Niklaas, verschillende handelszaken en invalswegen. Tevens heb je in de omgeving ook voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Jouw eigen auto krijg je altijd gemakkelijk en veilig weg in de ondergrondse parkeergarage. Het appartement is voorzien van de nodige verlichtingsarmaturen en gordijnen. EPC: 195 kWh/m2.

Indeling:
Kelder: een private garagebox (inclusief de maandelijkse huurprijs).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift.
Vierde verdieping: je komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal die je toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het eerste terras, aan de voorzijde van het appartement. Verder is er een keuken voorzien van al het nodige comfort en toestellen en aansluitend een wasplaats voorzien van de aansluitingen van een wasmachine, droogkast en voldoende bergruimte. Daarnaast is er een gastentoilet, een badkamer voorzien van een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel in een meubel. Tot slot zijn er nog twee ruime slaapkamers en nog één kamer met een ingebouwde klerenkast. Vanuit beide kamers heb je toegang tot het tweede terras, aan de achterzijde van het gebouw.

Beschikbaar vanaf 01 februari 2022.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 65,00 euro/maand.
Er is een provisie voor het individueel waterverbruik aan 60,00 euro/maand.

Meer informatie of een bezoek inplannen?
Neem snel contact op met ons kantoor op het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar