Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers en hobbykamer te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een appartement met twee slaapkamers en een extra kamer die gebruikt kan worden als hobbykamer, bureau of dressing in het hartje van Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder want wie weet is dit appartement iets voor jou!

Noteer de goede ligging op een boogscheut van verschillende handelszaken, scholen, het centrum van Sint-Niklaas en verschillende invalswegen. Tevens beschikt het appartement over een grote hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Tweede verdieping: u komt het appartement binnen langs de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet met een handenwasser. Tevens komt de lift ook uit in deze inkomhal. Verder is er een lichtrijke en ruime woonkamer met aansluitend een gesloten keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen. Aan de keuken vindt u een klein terras.
Verder zijn er twee ruime slaapkamers en nog een laatste en derde kamer die gebruikt kan worden als hobbykamer, dressing of bureau. Daarnaast is er een badkamer voorzien van een tweede toilet, een douche en een enkele wastafel in een meubel.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 20,00 euro per maand voor het onderhoud en gebruik van de lift en het verbruik van elektriciteit binnen de gemeenschappelijke delen.

Momenteel wordt het appartement gebruikt als een kantoorruimte maar de bestemmingswijziging werd nu aangepast naar een ééngezinswoning/appartement.

Drie maanden huurwaarborg. Excl. verbruikskosten voor gas, water en elektriciteit.

Dit lichtrijke appartement in het centrum van Sint-Niklaas is beschikbaar vanaf 01 december 2021.

Meer informatie gewenst of wenst u graag een afspraak in te plannen?
Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar