Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Lichtrijk, bemeubeld appartement met twee slaapkamers en terras te huur in het hartje van Sint-Niklaas

IN OPTIE!

Bent u op zoek naar een volledig instapklaar en bemeubeld appartement met een zonnig terras in Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder!

Noteer de aanwezigheid van de meubels (inclusief de huurprijs), de perfecte ligging op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Niklaas, verschillende snel- en invalswegen, verschillende handelszaken en horeca zaken, etc. Tevens kan je genieten van de aanwezigheid van twee terrassen waar je in alle rust kan genieten.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een berging die u van voldoende opbergruimte voor onder andere uw fietsen voorziet.
Eerste verdieping: u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal die u automatisch toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer met aansluitend een gesloten keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het eerste terras. Vanuit de inkomhal/nachthal is er een gastentoilet en een ingebouwde kast die gebruikt kan worden voor het opbergen van uw jassen en/of schoenen. Verder is er een badkamer voorzien van een enkele wastafel, een ligbad en een wasmachine en een droogkast. Tevens zijn er twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer toegang geeft tot het grootste terras.

Dit lichtrijke, instapklare, bemeubelde appartement in het hartje van het mooie Sint-Niklaas is beschikbaar vanaf 15 december 2021.

Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem contact op via volgend telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar