Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een perfect onderhouden appartement in Sint-Niklaas met twee slaapkamers, een ruim en zonnig terras, een kelderberging en garage? Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de uitstekende ligging in een rustige straat maar toch dichtbij het centrum van Sint-Niklaas, het prachtige zicht op de gemeenschappelijke tuin en het zonnige terras waar u in alle rust kan genieten.

Indeling:
Kelder: een kelderberging (B5) en een ondergrondse autostaanplaats (nummer 15).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. Noteer daarnaast ook de toegang tot de gemeenschappelijke tuin.
Tweede verdieping: u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal met apart gastentoilet voorzien van een handenwasser. Tevens verkrijg je toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Deze werd volledig geschilderd en is voorzien van gordijnen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras waar u in alle rust kan genieten van de stilte en een prachtig zicht verkrijgt over de gemeenschappelijke tuin. Daarnaast is er de open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en comfort waaronder een oven, een microgolfoven, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Vanuit deze keuken is er ook toegang tot een praktische berging die voorziet in de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Tot slot zijn er nog twee ruime slaapkamers en een hippe badkamer voorzien van een ligbad, een douche, een toilet en een enkele wastafel in een meubel.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro/maand. Deze omvatten: het onderhoud van de lift, het onderhoud van de gemeenschappelijke gangen en tuin en de syndicus.
De ondergrondse autostaanplaats dient verplicht bij gehuurd te worden aan 50,00 euro/maand.
Er is een provisie voor uw waterverbruik aan 50,00 euro/maand.

Dit lichtrijke en hippe appartement in het hartje van Sint-Niklaas is onmiddellijk beschikbaar.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging! Dit kan op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar