Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers, terras te huur in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een ruim en lichtrijk appartement met twee slaapkamers in het hartje van Sint-Niklaas?
Lees dan snel even verder!

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Sint-Niklaas (op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Niklaas - maar toch zeer rustig), de aanwezigheid van twee autostaanplaatsen en een aparte berging in de afgesloten garage en het terras waar u in alle rust kan genieten. Tevens werd het appartement volledig geschilderd.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal, twee autostaanplaatsen en een berging.
Eerste verdieping: u komt het appartement binnen langs de inkomhal die u toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer (40m2) met open keuken. De keuken is voorzien van een spoelbak, veel kastruimte, een keramisch kookvuur en een dampkap. Tevens is er een berging voorzien en toegang tot het ruime terras (25 m2). Verder zijn er twee slaapkamers, een apart gastentoilet en een badkamer voorzien van een enkele wastafel in een meubel, een inloopdouche en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 15,00 euro/maand voor de verlichting in de gemeenschappelijke delen en voor het onderhoud van de verwarmingsketel.

De dubbele autostaanplaats is verplicht bij te huren voor 55 euro/maand.

Onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u meer informatie of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op met ons kantoornummer op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar