Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM, GERENOVEERD APPARTEMENT MET 2 SLPKS, BERGING EN AUTOSTAANPLAATS

Dit appartement is gelegen aan de rand van Sint-Niklaas. Het gebouw is pas grotendeels gerenoveerd; nieuw dak, geïsoleerde gevel, dubbel glas, toegangscontrole, vernieuwde liften en algemene delen, enz. Het appartement is vernieuwd: nieuwe ramen met elektrische rolluiken, nieuwe vloeren, nieuwe badkamer enz.. Indeling: inkomhal met opbergkasten, ruime woonkamer met veel lichtinval die uitkijkt op de keuken die voorzien is van alle comfort. Verder heb je nog een apart toilet, badkamer met inloopdouche (recent geplaatst !!) en lavabomeubel, 2 ruime slaapkamers en groot balkon die je een uitzicht geeft op Sint-Niklaas. Provisie voor verwarming, water, poetsen gemene delen, enz.: 100€. Kelderberging en autostaanplaats in de prijs inbegrepen. Overal centrale verwarming, zeer gunstig EPC: 150. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar