Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Luxueus appartement met twee slaapkamers op de Grote Markt in Sint-Niklaas te huur

Bent u op zoek naar een instapklaar, luxueus appartement met twee slaapkamers in het hartje van Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de aanwezigheid van het prachtige zicht op de Grote Markt, de twee zonnige terrassen waar u in alle rust kan genieten en de toplocatie nabij openbaar vervoer, het centrum van Sint-Niklaas en verschillende handelszaken. Daarnaast zijn de woonkamer en slaapkamers uitgerust met een eiken parketvloer.

Indeling:
Kelder: twee autostaanplaatsen (nr. 28 + 29) en een kelderberging (nr. A5).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.

Vijfde verdieping; u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal die u toegang biedt tot de grote woonkamer met veel lichtinval die dankzij de grote ramen een prachtig zicht biedt op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De woonkamer is perfect opgesplitst waardoor je de gelegenheid verkrijgt een eetgedeelte en een zitgedeelte te creëren. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het eerste terras.

Verder is er een gesloten keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en comfort. Naast de keuken bevindt zich een berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens is er een gastentoilet met een handenwasser.

Vanuit de nachthal bereik je dan de twee slaapkamers die beide toegang geven tot het terras achteraan. Tussen de eerste en tweede slaapkamer zit nog een extra nachthal voorzien van een extra berging en ingebouwde kasten die deze twee slaapkamers met elkaar verbindt.
De eerste slaapkamer is voorzien van een wasbakje. En vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot de badkamer voorzien van een ligbad, een toilet, een douche en een enkele wastafel in een meubel.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro/maand.
De twee autostaanplaatsen zijn verplicht bij te huren aan 70,00 euro/maand.

Geen huisdieren toegelaten.

Interesse? Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u telefonisch terecht via ons kantoornummer 052/46.38.03 of via e-mail naar info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar