Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Appartement met 3 slpks, tuin en garage

Dit appartement is uitermate rustig gelegen in een doodlopende straat aan de rand van het centrum van Sint-Niklaas. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Gelegen op de eerste verdieping. Indeling: inkomhal met ingemaakte vestiairekast, gastentoilet, zeer ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen, extra eetplaats/bureau, keuken, 2 bergingen, nachthal, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers. Terras op de eerste verdieping met trap naar het terras op het gelijkvloers en de zonnige tuin. Ruime garage met plaats voor twee auto’s, er kunnen ook twee wagens voor de deur geparkeerd worden. Overal centrale verwarming en dubbel glas. EPC 286. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar