Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Ruim appartement 2+1 slpks, garage

Dit appartement is rustig gelegen aan de rand van het centrum van Sint-Niklaas. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Indeling: inkomhal, apart toilet, zeer ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, keuken met het nodige comfort inclusief vaatwasser, badkamer met ligbad, berging met wasplaats, 2 ruime slaapkamers en derde kamer met toegang naar het terras. Algemene kosten in de huurprijs inbegrepen. Garage te huur voor 50€. Overal dubbel glas, centrale verwarming op aardgas. EPC 419, is opgemaakt vóór het dubbel glas werd geplaatst, ook het dak en de gevel worden de komende maanden geïsoleerd. Zonnig terras aan de achterzijde. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar